Ange ditt sökord

Annons:

Kraftiga menssmärtor

Min dotter på 14 år har sån menssmärta dom första dagarna av sin menstruation,hon har så ont att hon ligger ner i sängen och bara gråter. Jag har gett henne en panodil forte 1 g..Finns det magen,kan det hjälpa?? LN (kvinna 37år)

Av de receptfria läkemedlen hjälper Ipren 400mg bäst och om det inte räcker så kan man ta Alvedon 500mg samtidigt. Det är viktigt att man tar dem innan man får riktigt ont. Om det inte hjälper så kan hon besöka ungdomsmottagningen och träffa en läkare för att få något receptbelagt eller börja med p-piller.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 15 december, 2010

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Kvinnans hälsa

Graviditetschans vid 46 år?

Jag är en kvinna på 46 år, har en vuxen son på 29 år. Jag och min pojkvän skulle väldigt gärna vilja ha ett barn, då min pojkvän inte har barn sen tidigare. Jag har gjort ett fertilitetstest (hemma-test) som visade att jag var hur fertil som helst. Har oskyddat samlag med pojkvännen , men har inte samlag lika ofta längre. Hur stor är chansen att jag kan bli gravid?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: