Ange ditt sökord

Annons:

Kraftiga menssmärtor

Min dotter på 14 år har sån menssmärta dom första dagarna av sin menstruation,hon har så ont att hon ligger ner i sängen och bara gråter. Jag har gett henne en panodil forte 1 g..Finns det magen,kan det hjälpa?? LN (kvinna 37år)

Av de receptfria läkemedlen hjälper Ipren 400mg bäst och om det inte räcker så kan man ta Alvedon 500mg samtidigt. Det är viktigt att man tar dem innan man får riktigt ont. Om det inte hjälper så kan hon besöka ungdomsmottagningen och träffa en läkare för att få något receptbelagt eller börja med p-piller.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 15 december, 2010 Publicerad: 15 december, 2010

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: