Ange ditt sökord

Annons:

Kan man få kostråd?

Vad är lämplig mat för en som får återkommande tillväxt av polyper i grovtarmen. Det fanns även cellförändringar i en i fjol. De senaste 5 är inte undersökta än men sköterskan uppmanade till att inte äta rött kött, vilket är tvärt emot LCHF antar jag. Kan man få något kostråd?

Det vi generellt burkar rekommendera när det gäller tarmen är rikligt med fibrer, vätska och motion. Har man nu dessa polyper som växer är jag inte säker på om det finns något som bromsar utvecklingen i övrigt. I vissa familjer ser man polyputveckling från generation till generation. Det viktigaste i sammanhanget ät att man är under kontinuerlig uppföljning med återkommande coloskopier för se att det inte utvecklar sig till en allvarlig tarmsjukdom.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

När man blir sjuk

Varför sprids vinterkräksjukan på vintern?

Hej Anki, jag undrar varför vinterkräksjuka sprids som mest under vintern och inte under andra tider på året? Och hur kan jag som bäst skydda mig och min familj att få vinterkräksjuka? Funkar det att äta vitpeppar eller är det en myt?

Mage & Tarm

Hur botar jag min hicka?

Hur kan man bota /lindra hicka? Jag har till och från hicka i 6 dagar på raken.

Mage & Tarm

Vill veta mer om PBC

Har tydligen anlag för PBC, berätta gärna om denna sjukdom.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: