Ange ditt sökord

Annons:

Kan jag använda Lanzo hur länge som helst?

Hej Jag har använt Lanzo i över 5 år min undran är nu om jag kan fortsätta med den hur länge som helst. Jag försökte att sluta innan jul men jag var tvungen att börja igen för det tog stopp i halsen och jag kunde inte äta.

Jag har patienter som nu ätit Lanzo mer eller mindre dagligen i 30 år så någon större fara med att ta medicinen är det nog inte. Jag går ut ifrån att man gjort en gastroskopi på dig för att se vad det är för typ av magbesvär som du har. Man försöker ju att hålla nere dosen så mycket som möjligt, med att kanske hoppa över medicineringen en eller två dagar i veckan för att se om det går lika bra, eller om man tar ännu mindre dos i vecka och kanske mera vid behov.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Gaser i magen

Jag har en pojke på 6 år som ofta får gaser i magen, och som känner sig spänd och uppblåst. Vi lyckas inte riktigt hitta vad det kan bero på? Jag försöker inkludera mat som är lätt för magen men känns som inget fungerar riktigt. Finns det läkemedel mot magbesvär för barn eller har du något annat tips på hur jag kan hjälpa honom med detta?

Mage & Tarm

Tarmfickor

Hej! Min väninna har drabbats av tarmfickor och jag undrar vad det är. Hon har till och med varit inne på sjukhus en sväng och då fått rådet att undvika livsmedel med skaldelar, hinnor och frön, men inte mer hjälp än så. Jag är i samma ålder som henne och blir ju lite orolig över att jag själv har tarmfickor. Kan jag göra någonting för att undvika att drabbas? Hälsar Elisabeth

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!