Ange ditt sökord

Annons:

Jag undrar vad det är för vätska som rinner från ovanför ändtarmsöppningen?

Hej! Jag har sedan 5 dagar vätska som rinner. Inte från ändtarmen utan strax ovanför ändtarmsöppningen. Jag har hemorojder sedan sista barns födelse men aldrig haft problem. Jag har inga problem med mage eller tarm nu heller. Men som sagt ett läckage av något slag. Vätskan är klar utan färg. Ps, gillar inte att gå till läkare. mvh Cecilia 54

Det kan mycket väl vara så att man inte vill gå till läkare av olika anledningar, men jag vill nog ändå råda dig till att göra detta. Med de symtom som du nu anger för det mina tankar mot att det kan röra sig om en liten fistel dvs en liten gång som mynnar ovanför analöppningen i ditt fall. Det bör tittas på för att avgöra om man skall göra något åt detta eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Mage & Tarm

Vad kan man äta med infekterade tarmfickor?

Fått diagnos infekterade tarmfickor och vill veta vad man kan äta. Har googlat lite på att man skall undvika nästan allt, men fattar inte vad jag skall göra för middagsmat? Tacksam för svar.

Mage & Tarm

Kan man undvika springmask?

Har en del frågor till dig gällande springmask! Vad kan vi som föräldrar med förskolebarn göra för att undvika att våra barn får springmask? Hur märker vi förresten det? Är det något vi bör vara uppmärksamma på för att upptäcka om de fått springmask? Finns det någon behandling som fungerar och hur undviker vi smittorisken? Hälsningar en fundersam förälder.

Mage & Tarm

Svårt att öka i vikt

Jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt och tycker att det är jobbigt. Jag är en kille på 23 år som är 189 cm och väger 67 kg. Skulle gärna komma upp till över 70 kg men det känns helt omöjligt… Har du några bra tips?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!

Gratis nyhetsbrev

Få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.