Ange ditt sökord

Annons:

Jag undrar vad det är för vätska som rinner från ovanför ändtarmsöppningen?

Hej! Jag har sedan 5 dagar vätska som rinner. Inte från ändtarmen utan strax ovanför ändtarmsöppningen. Jag har hemorojder sedan sista barns födelse men aldrig haft problem. Jag har inga problem med mage eller tarm nu heller. Men som sagt ett läckage av något slag. Vätskan är klar utan färg. Ps, gillar inte att gå till läkare. mvh Cecilia 54

Det kan mycket väl vara så att man inte vill gå till läkare av olika anledningar, men jag vill nog ändå råda dig till att göra detta. Med de symtom som du nu anger för det mina tankar mot att det kan röra sig om en liten fistel dvs en liten gång som mynnar ovanför analöppningen i ditt fall. Det bör tittas på för att avgöra om man skall göra något åt detta eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Mage & Tarm

IBS hos barn

Hej, Mitt barnbarn är fem år och har stora problem med magen. Hennes föräldrar har försökt få hjälp, men de säger bara att det inte är något fel på magen. Stackaren har ofta lös mage och ont. Pruttar mycket och har ibland inte så mycket matlust. Kan barn ha IBS? Orolig mormor

Mage & Tarm

Hur tar man hand om magen efter magsjuka?

I dessa tider är magsjuka en av de största rädslorna man går runt med, i alla fall jag. Jag har 4 barn som alla är under 16 år så risken för att bli smittad känns relativt stor. Nu har nog hela världen blivit ännu bättre på att tvätta händer och såklart hålla avstånd, vilket gör att vi förebygger magsjukan i alla fall någorlunda, men jag undrar om du har fler tips till mig? Och om olyckan är framme, hur återställer man på bästa sätt kroppen efter en magsjuka?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: