Ange ditt sökord

Annons:

Jag undrar vad det är för vätska som rinner från ovanför ändtarmsöppningen?

Hej! Jag har sedan 5 dagar vätska som rinner. Inte från ändtarmen utan strax ovanför ändtarmsöppningen. Jag har hemorojder sedan sista barns födelse men aldrig haft problem. Jag har inga problem med mage eller tarm nu heller. Men som sagt ett läckage av något slag. Vätskan är klar utan färg. Ps, gillar inte att gå till läkare. mvh Cecilia 54

Det kan mycket väl vara så att man inte vill gå till läkare av olika anledningar, men jag vill nog ändå råda dig till att göra detta. Med de symtom som du nu anger för det mina tankar mot att det kan röra sig om en liten fistel dvs en liten gång som mynnar ovanför analöppningen i ditt fall. Det bör tittas på för att avgöra om man skall göra något åt detta eller inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Infektioner & Vacciner

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Mage & Tarm

Hur undviker jag sura uppstötningar?

Under den senaste tiden har jag haft problem med sura uppstötningar och halsbränna. Jag har testat att dra ner på kaffe och läsk men känner fortfarande ingen förbättring. Vilken mat och dryck är bra att undvika när man har dessa problem?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: