Ange ditt sökord

Annons:

Jag har snorat gulgrönt och hostat sen tid tillbaka och antibiotika tar sig inte – kan jag ha twar?

hej nu har ja snorat gulgrönt och hostat sedan början på feb har fått diagnosen luftrörskattar och antibiotika för det men det ger sig inte ja hade börjat jogga i skogen i höstas därför undrar jag kan ja ha tvar

Den här vintern har vi haft många patienter med långvariga förkylningssymtom där dock de flesta nu på våren och försommaren börjar tillfriskna. Jag har hört en kollega tala om 100-dagarshostan. Det ligger nog något i detta och de allra flesta blir friska både med och utan Twar!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Stress påverkar risken för infektioner?

Jag undrar om man haft en väldig stressig och jobbig tid på sin arbetsplats under en ganska lång period,är risken större då när man t.e.

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: