Ange ditt sökord

Annons:

Jag har snorat gulgrönt och hostat sen tid tillbaka och antibiotika tar sig inte – kan jag ha twar?

hej nu har ja snorat gulgrönt och hostat sedan början på feb har fått diagnosen luftrörskattar och antibiotika för det men det ger sig inte ja hade börjat jogga i skogen i höstas därför undrar jag kan ja ha tvar

Den här vintern har vi haft många patienter med långvariga förkylningssymtom där dock de flesta nu på våren och försommaren börjar tillfriskna. Jag har hört en kollega tala om 100-dagarshostan. Det ligger nog något i detta och de allra flesta blir friska både med och utan Twar!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Vaccin mot bältros om man inte haft vattkoppor?

Vet inte om jag haft vattkoppor som barn. Kan man ändå vacinera sig mot bältros?

När vaccinera sig efter genomgången bältros?

Fick bältros i slutet av januari -23. Blev riktigt dålig i flera veckor. Har kollat med sjukvården hur länge jag måste vänta med att ta vaccin. Fått olika svar. En sa ca 60 dgr, en annan sköterska sa upp till ett år. Vilket stämmer av dessa alternativ?

Hud & Hår

När försvinner smärtan vid bältros?

Hej! Jag har fått bältros och har fått antiviral medicin som jag ska ta i 7 dagar. Jag tar även värktabletter, men när försvinner smärtan?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: