Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem med att andas normalt och att jag inte fyller lungorna helt – vad kan jag göra?

Normalviktig 23-årig kill med följande problem. 1.Jag har varit täppt i näsan väldigt länge (ca 10år). Jag upplever dock inte att där är mycket snor längre utan bara att det går lite trögt att andas genom näsan. 2.När jag försöker ta djupa andetag känns det som att luften inte fyller lungorna helt. Tagit bricanyl mot ansträngninsastma utan effekt. Min syster lider av samma problem 3.Jag är mycket trött och ex idag sov jag 10h under natten för att sedan sova 3h under dagen. / Henrik 23

En intressant uppgift i sammanhanget är hur det ligger till med vikten. Det är i det här sammanhanget nog värdefullt med en allmän genomgång av hälsotillståndet.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 27 september, 2012

Liknande frågor

Röda och kliande ögon av pollen

Våren är min absoluta favoritårstid om det inte vore för min fruktansvärda pollenallergi. Mina ögon kliar konstant och de blir helt rödsprängda. Vad kan jag göra för att få bort mina röda kliande ögon och faktiskt kunna våga mig ut under pollensäsongen? Jag är så trött på att äta olika tabletter som inte hjälper.

Bättre liv

Hur håller jag mig rökfri?

Jag har satt som nyårslöfte att sluta röka! Det har varit svårt så här i början, men jag har lyckats hålla det än så länge. Har du några tips på bra preparat och produkter som kan hjälpa mig att lyckas hålla mitt nyårslöfte?

Luftvägarna & Allergi

Kan rinnande näsa vara allergi?

Min dotter på 13 år har under de senaste två månaderna haft konstant rinnande näsa. Hon känner sig inte förkyld i övrigt. Vi har testat några olika nässprayer, men ingen har helt hjälpt. Har du några värdefulla tips på vad som kan hjälpa? Kan det vara någon form av allergi?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: