Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem med att andas normalt och att jag inte fyller lungorna helt – vad kan jag göra?

Normalviktig 23-årig kill med följande problem. 1.Jag har varit täppt i näsan väldigt länge (ca 10år). Jag upplever dock inte att där är mycket snor längre utan bara att det går lite trögt att andas genom näsan. 2.När jag försöker ta djupa andetag känns det som att luften inte fyller lungorna helt. Tagit bricanyl mot ansträngninsastma utan effekt. Min syster lider av samma problem 3.Jag är mycket trött och ex idag sov jag 10h under natten för att sedan sova 3h under dagen. / Henrik 23

En intressant uppgift i sammanhanget är hur det ligger till med vikten. Det är i det här sammanhanget nog värdefullt med en allmän genomgång av hälsotillståndet.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 27 september, 2012

Liknande frågor

Pollenbesvär trots medicin

Hej, jag är pollenallergiker och jag upplever att mediciner hjälper till viss del, men jag upplever fortfarande besvär. Finns det något mer jag kan göra för att underlätta mina symptom?

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Spelar märket på allergimedicinen någon roll?

Min son känner av pollen väldigt mycket och jag undrar hur jag ska tänka när jag köper allergimedicin och behöver tabletter, ögondroppar och nässpray... Spelar det någon roll att de är av olika fabrikat eftersom det sällan finns allt av samma?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: