Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem med att andas normalt och att jag inte fyller lungorna helt – vad kan jag göra?

Normalviktig 23-årig kill med följande problem. 1.Jag har varit täppt i näsan väldigt länge (ca 10år). Jag upplever dock inte att där är mycket snor längre utan bara att det går lite trögt att andas genom näsan. 2.När jag försöker ta djupa andetag känns det som att luften inte fyller lungorna helt. Tagit bricanyl mot ansträngninsastma utan effekt. Min syster lider av samma problem 3.Jag är mycket trött och ex idag sov jag 10h under natten för att sedan sova 3h under dagen. / Henrik 23

En intressant uppgift i sammanhanget är hur det ligger till med vikten. Det är i det här sammanhanget nog värdefullt med en allmän genomgång av hälsotillståndet.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 27 september, 2012

Liknande frågor

Luftvägarna & Allergi

Alltid nästäppa men inte förkyld

Hej! Jag har någon form av förkylning som aldrig riktigt försvinner. Jag är inte snuvig men får svårt att andas genom näsan då den täpps igen. Speciellt när jag ligger ner för att sova.  Tagit både allergi-prover och till och med HIV-test med negativa resultat.

Luftvägarna & Allergi

Farligt att andas in damm från pellets?

Vi bor i ett hus där det eldas med träpellets och pellets fylls på precis under vår lägenhet och det dammar väldigt mycket varje gång och vi får in det i lägenheten fastän alla fönster och dörrar är stängda. Vi upplever det som ett stoft alternativt väldigt fint damm och jag undrar hur farligt det är att andas in detta? Min sambo har astma och börjar hosta extra mycket varje gång det fylls på.

Luftvägarna & Allergi

Läkemedel vid pälsallergi

Vi har precis upptäckt att vår tonåring här hemma är pälsallergier, efter att vi nyligen skaffat katt. Naturligtvis kommer katten byta hem, men jag tänkte fråga om det finns receptfria läkemedel som han kan ta eller om det behöver vara något speciellt utskrivet?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!

Gratis nyhetsbrev

Få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.