Ange ditt sökord

Annons:

Jag har problem med att andas normalt och att jag inte fyller lungorna helt – vad kan jag göra?

Normalviktig 23-årig kill med följande problem. 1.Jag har varit täppt i näsan väldigt länge (ca 10år). Jag upplever dock inte att där är mycket snor längre utan bara att det går lite trögt att andas genom näsan. 2.När jag försöker ta djupa andetag känns det som att luften inte fyller lungorna helt. Tagit bricanyl mot ansträngninsastma utan effekt. Min syster lider av samma problem 3.Jag är mycket trött och ex idag sov jag 10h under natten för att sedan sova 3h under dagen. / Henrik 23

En intressant uppgift i sammanhanget är hur det ligger till med vikten. Det är i det här sammanhanget nog värdefullt med en allmän genomgång av hälsotillståndet.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 27 september, 2012

Liknande frågor

Spelar märket på allergimedicinen någon roll?

Min son känner av pollen väldigt mycket och jag undrar hur jag ska tänka när jag köper allergimedicin och behöver tabletter, ögondroppar och nässpray... Spelar det någon roll att de är av olika fabrikat eftersom det sällan finns allt av samma?

Hur klarar jag av pollensäsongen?

Snart är våren på intåg och jag kan inte vara den enda som blir jätteallergisk så fort pollensäsongen är igång. Mitt problem är att jag blir trött och hängig av många allergitabletter. Har du något tips på hur man klarar pollensäsongen på bästa sätt?

Kol och pollen

Om man har kol, kan man bli känslig för pollen och gör detta att man hostar mer?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: