Ange ditt sökord

Annons:

Jag fick blodtransfusion när jag föddes och i vuxen ålder bedömd med utläkt hepatit C. Fertilitetskliniken fann positivt Hep C RNA i låga mängder – vad betyder det?

Hej Doktorn! Jag fick blodtransfusion när jag föddes, men växte upp helt frisk. I vuxen ålder kollade jag upp detta och blev bedömd som utläkt hepatit C. Jag fick lämna blod 6 månader efter första testet så det blev helt bekräftat. Nu har jag kontakt med en fertilitetsklinik och de har hittat positivt Hep C RNA i låga mängder. Vad betyder detta? Mvh Susanne

Vad jag förstår har du små mängder Hepatit-C virus i blodet. För att ta reda på mera just i ditt fall bör infektionäkare kopplas in för att få mera klara besked utifrån lab-testet, hur det ligger till med ditt svar och hur låga väde du har! Låga eller mycket låga?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Stress påverkar risken för infektioner?

Jag undrar om man haft en väldig stressig och jobbig tid på sin arbetsplats under en ganska lång period,är risken större då när man t.e.

Vilken typ av munskydd är bäst?

Hej, nu när det är viktigare än någonsin med munskydd och att hålla avstånd undrar jag vilken typ av engångsmunskydd som anses vara bäst?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: