Ange ditt sökord

Annons:

Jag fick blodtransfusion när jag föddes och i vuxen ålder bedömd med utläkt hepatit C. Fertilitetskliniken fann positivt Hep C RNA i låga mängder – vad betyder det?

Hej Doktorn! Jag fick blodtransfusion när jag föddes, men växte upp helt frisk. I vuxen ålder kollade jag upp detta och blev bedömd som utläkt hepatit C. Jag fick lämna blod 6 månader efter första testet så det blev helt bekräftat. Nu har jag kontakt med en fertilitetsklinik och de har hittat positivt Hep C RNA i låga mängder. Vad betyder detta? Mvh Susanne

Vad jag förstår har du små mängder Hepatit-C virus i blodet. För att ta reda på mera just i ditt fall bör infektionäkare kopplas in för att få mera klara besked utifrån lab-testet, hur det ligger till med ditt svar och hur låga väde du har! Låga eller mycket låga?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Infektioner & Vacciner

Höstblåsor och vattkoppor

Hej vad är det för skillnad på höstblåsor och vattkoppor? Är höstblåsor något som kommit till världen nu?

Infektioner & Vacciner

Hur slipper vi den envisa höstsnuvan?

Jag och min fru har tre barn mellan 6 och 12 år som alla har besvär med den ”envisa höstsnuvan”. Snuvan håller sig under hela vinterhalvåret, och i och med de rådande omständigheterna och känsligheten kring förkylningssymptomen så blir de ständigt hemskickade från skola och förskola. Har du några rekommendationer på nässpray som är lämpliga för barn? Finns det andra produkter som kan vara bra att bunkra upp med för att lindra eller helst bota envisa förkylningar?

Infektioner & Vacciner

Tips för att undvika bli smittad på förskola

Hej, jag undrar om ni har några tips till mig. Jag har blivit sjuk väldigt ofta sen jag började jobba på en förskola, nästan varannan vecka.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.