Ange ditt sökord

Annons:

Jag är kritvit under ögonen – varför blir man det?

Har blivit kritvit under mina ögon. Har varit så nu i cirka två år. Varför blir det så? Kan man göra något åt det? Känns som ögonen krypit in i ögonhålorna. Brände mig också i solen för ett år sedan och fick tydligen brännskador på mina kinder. Är alltid röd där nu. Finns det något att göra? / Jeanette, 57 år

Detta är en subjektiv beskrivning som inte kan värderas, och därmed inte heller besvaras, utan att man får titta på dig. Välkommen in till vårdcentralen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: