Ange ditt sökord

Annons:

Haft magkatarr länge!

Hej detta är jätteviktigt!!! Jag har haft magkatarr ganska länge men de är på senaste tiden när jag går på toa och torkar mig så ser jag blod på pappret men inte någon annanstans. Men idag så såg jag även blod på toan inte att det var blodig avföring utan det var blod vid sidan av eller vad man ska säga. Är så himla rädd att det ska vara något allvarligt typ som cancer i magen. Vågar inte gå till läkare. Snälla hjälp!

Åter igen mycket trist att höra att man inte vågar gå till läkare, vilket jag tycker att du absolut bör göra! När man talar om magkatarr är jag undrande över om det har varit besvär i magsäcken eller om det är känt sedan tidigare att det rör sig om en inflammation i grovtarmen? Man måste alltid ha en diagnos för att kunna hjälpa till. Det kan ju handla om en så enkel samt som en blödande hemorroid. Men vet gör man inte förrän man undersökt! Skulle det vara en cancer är det också bättre att komma så tidigt som möjligt för att kunna få en så bra behandling som möjligt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Trängningar av hemorrojder?

Hej, Om man har hemorrojder, blir man då bajsnödig men får inte ut något? Jag har ofta det problemet! Dessutom har jag ofta brunt slem i avföringen och ibland även lite blod med en mycket speciell lukt!

Mage & Tarm

Stressmage som svullnar upp

Kan fetaost ge tarmsymtom i form av slemmig diarré? Hade ätit en del de senaste dagarna, haft förstoppning ett par dagar, och när jag vaknar på morgonen rinner det gult, nästan genomskinligt slem ut och det är mycket luft i tarmen. Hur kan man för övrigt förebygga att tarmen stannar av på jobbet? Jag har det stressigt på jobbet och har ofta svårt att hinna med toalettbesök. Ofta känner jag inte ens att jag behöver gå på toaletten, och mot slutet av dagen har min mage svullnat upp så jag liknar en gravid. Kanske borde jag sluta med kaffe? Det har en god laxerande effekt på mig när jag är hemma, men jag är rädd att jag förstör tarmens egen förmåga att arbeta genom att den laxerande effekten är så kraftig?

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.