Ange ditt sökord

Annons:

Haft magkatarr länge!

Hej detta är jätteviktigt!!! Jag har haft magkatarr ganska länge men de är på senaste tiden när jag går på toa och torkar mig så ser jag blod på pappret men inte någon annanstans. Men idag så såg jag även blod på toan inte att det var blodig avföring utan det var blod vid sidan av eller vad man ska säga. Är så himla rädd att det ska vara något allvarligt typ som cancer i magen. Vågar inte gå till läkare. Snälla hjälp!

Åter igen mycket trist att höra att man inte vågar gå till läkare, vilket jag tycker att du absolut bör göra! När man talar om magkatarr är jag undrande över om det har varit besvär i magsäcken eller om det är känt sedan tidigare att det rör sig om en inflammation i grovtarmen? Man måste alltid ha en diagnos för att kunna hjälpa till. Det kan ju handla om en så enkel samt som en blödande hemorroid. Men vet gör man inte förrän man undersökt! Skulle det vara en cancer är det också bättre att komma så tidigt som möjligt för att kunna få en så bra behandling som möjligt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Gaser i magen

Jag har en pojke på 6 år som ofta får gaser i magen, och som känner sig spänd och uppblåst. Vi lyckas inte riktigt hitta vad det kan bero på? Jag försöker inkludera mat som är lätt för magen men känns som inget fungerar riktigt. Finns det läkemedel mot magbesvär för barn eller har du något annat tips på hur jag kan hjälpa honom med detta?

Mage & Tarm

Tarmfickor

Hej! Min väninna har drabbats av tarmfickor och jag undrar vad det är. Hon har till och med varit inne på sjukhus en sväng och då fått rådet att undvika livsmedel med skaldelar, hinnor och frön, men inte mer hjälp än så. Jag är i samma ålder som henne och blir ju lite orolig över att jag själv har tarmfickor. Kan jag göra någonting för att undvika att drabbas? Hälsar Elisabeth

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!