Ange ditt sökord

Annons:

Håravfall

Jag är en 35 årig kvinna som den senaste månaden drabbats av ett kraftigt håravfall.Till saken hör att jag ochså precis gjort en abort.Så jag undrar om detta kan vara hormonellt?,och i så fall, hur lång tid kan det ta innan det avtar?Har försökt med vitaminer och mineraler utan synbart resultat.Är orolig för att jag snart inte har något hår kvar om det inte lugnar sig.Om det inte beror på graviditeten,vad kan det då vara?Tacksam för tips

Svar till signaturen Maria.
Håravfallet beror med största sannolikhet på din graviditet och efterföljande abort. Tag det lugnt, håret kommer alltid tillbaka! Kasta inte ut pengar på dyra vitaminer och mineraler. Ät vanlig allsidig kost istället.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Uppdaterad: 25 november, 2001 Publicerad: 25 november, 2001

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: