Ange ditt sökord

Annons:

Hål i öronen som ska läka ihop

Hej jag tog hål i mitt öra för cirka 5 år sedan och grejen är att hålet togs för långt ner. Så jag tog ut örhänget och väntade på att det skulle läka ihop men det har hålet inte gjort än. Jag har tagit ett nytt hål nu på rätt ställe. Har ni nåt tips på hur jag kan gå det gamla hålet att läka ihop med hjälp av en huskur eller någon kräm? Harriett, 42 år

Om hålet inte gror ihop av sig självt så måste det till någon sorts operation - men vänta med det. Nån salva som hjälper finns inte.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Hallén
Hud, sex och samliv
Publicerad: 27 september, 2011

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: