Ange ditt sökord

Annons:

Händer som ändrar färg efter temperatur

Jag har ett litet problem som kanske inte är så allvarligt, men väldigt jobbigt. På vintern blir mina händer extremt blåa/lila och om man trycker med fingertopparna på händerna så blir de som små vita avtryck i huden. Men om det är varmt blir mina händer istället jätteröda och nästan bränner! Jag har inga problem med att de gör ont eller så och jag mår rätt bra i övrigt. Men jag undrar vad detta beror på och om det är något jag kan göra? Elin, 19

Du har en störd blodcirkulation i din händer. Jag har för lite information för att kunna spekulera i orsaken. Men jag tycker du skall söka din husläkare och tillsammans med honom gå igenom detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: