Ange ditt sökord

Annons:

Hälsopreparat och läkemedel mot depression

Hej! Jag har gått på sertralin i ungefär 3 år nu. Jag hade velat börja ta BURN som är en tablett som hjälper en att bränna fett snabbare, Min fråga är då om det är farligt att kombinera dessa två? Anna, 21 år

är det gäller hälsopreparat så finns det inga kliniska studier där man noggrant har testat dessa. Därför kan man inte heller veta vilka andra läkemedel som inte bör kombineras med dessa hälsopreparat. Det går därför inte att svara på Din fråga. Du kan alltid ta upp den frågan med de hälsokostbutiker som saluför preparatet och fråga om de känner till någon kombination med andra läkemedel som inte är bra.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 12 februari, 2013

Liknande frågor

Mage & Tarm

Hur nyttigt är jordnötssmör?

Hej Sofia! Vad säger du om jordnötssmör? Jag har alltid haft uppfattningen att det innehåller massa socker och skit men nuförtiden tycker jag att man ser jordnötssmör på var och varannan fitnessprofils bilder. Det kan väl ändå inte vara nyttigt? Hälsningar, Sandra

Mat & Vitaminer

Minskad aptit hos äldre

Min mamma är 88 år och jag tycker att hon blivit väldigt tunn den senaste tiden. Hon bor själv och jag hälsar ofta på och när jag är där verkar hon äta bra. Det jag är orolig för är när hon är själv. Finns det någonting man kan göra med kosten eller någon ersättning som man kan få utskrivet? Har äldre personer lättare att gå ner i vikt?

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!

Gratis nyhetsbrev

Få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.