Ange ditt sökord

Annons:

Hälsopreparat och läkemedel mot depression

Hej! Jag har gått på sertralin i ungefär 3 år nu. Jag hade velat börja ta BURN som är en tablett som hjälper en att bränna fett snabbare, Min fråga är då om det är farligt att kombinera dessa två? Anna, 21 år

är det gäller hälsopreparat så finns det inga kliniska studier där man noggrant har testat dessa. Därför kan man inte heller veta vilka andra läkemedel som inte bör kombineras med dessa hälsopreparat. Det går därför inte att svara på Din fråga. Du kan alltid ta upp den frågan med de hälsokostbutiker som saluför preparatet och fråga om de känner till någon kombination med andra läkemedel som inte är bra.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 12 februari, 2013

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Hur får jag i mig D-vitamin?

Som många andra under vinterhalvåret så har jag extrem brist på D-vitamin. Nu på senaste så har jag även haft lite ledsmärtor, smärtan är dock diffus och kommer och går lite som den vill. Läste på nätet om att det troligtvis är kopplat till brist på just D vitamin. Vill helst inte ta några tillskott, har du några kostråd istället?

Deprimerad och vill ha hjälp

En längre period har jag känt mig väldigt nere och varit ledsen varje dag. Mina tårar kommer hela tiden och jag sover knappt och äter ungefär en måltid per dag. Känner att jag är inne i en depression. Går knappt utanför dörren. Känner att jag behöver hjälp men vet inte vad jag ska söka för hjälp. Var ska jag börja?

Mat & Vitaminer

Är rädd att barnen blir uttorkade

Hej Apotekaren, mina barn vägrar att dricka vätskeersättning under somrarna och vi är alltid ute mycket om dagarna. Finns det något annat jag kan ge dem så jag slipper vara orolig för att de blir uttorkade?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: