Ange ditt sökord

Annons:

Hälsopreparat och läkemedel mot depression

Hej! Jag har gått på sertralin i ungefär 3 år nu. Jag hade velat börja ta BURN som är en tablett som hjälper en att bränna fett snabbare, Min fråga är då om det är farligt att kombinera dessa två? Anna, 21 år

är det gäller hälsopreparat så finns det inga kliniska studier där man noggrant har testat dessa. Därför kan man inte heller veta vilka andra läkemedel som inte bör kombineras med dessa hälsopreparat. Det går därför inte att svara på Din fråga. Du kan alltid ta upp den frågan med de hälsokostbutiker som saluför preparatet och fråga om de känner till någon kombination med andra läkemedel som inte är bra.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 12 februari, 2013

Liknande frågor

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Mat & Vitaminer

Äta extra vitaminer som vegan?

Jag äter vegansk kost och undrar ifall vitamin B12 är så viktigt som alla påstår? Kan man få i sig detta på någon naturlig väg eller är det endast tillskott som gäller, och vad kan hända om man har brist på detta vitamin?

Mage & Tarm

Hur nyttigt är jordnötssmör?

Hej Sofia! Vad säger du om jordnötssmör? Jag har alltid haft uppfattningen att det innehåller massa socker och skit men nuförtiden tycker jag att man ser jordnötssmör på var och varannan fitnessprofils bilder. Det kan väl ändå inte vara nyttigt? Hälsningar, Sandra

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: