Ange ditt sökord

Annons:

Går upp och ner i vikt

Hej!
Jag har sammanlagt gått ner 14 kg på nio månader och märker nu att jag börjar lägga på mig kilon igen. Med dessa kilon följer också mitt dåliga självförtroende. Då jag vägde som minst mådde jag också som bäst. Nu har jag helt tappat kontrollen över mitt ätande igen och jag vet inte hur jag ska göra. Jag vräker i mig stora mängder mat, smörgåsar och snask trots att jag är mätt. Då jag har ätit upp en sak går jag genast till nästa och låter inte magen vila imellan. Jag mår jättedåligt över detta och ser inte någon utväg eller anledning till mitt beteende. Genom blodprov har det visat sig att alla mina värden är bra och jag har ingen brist på något ämne som kan vara orsaken till mitt matbegär.
Hur ser du på detta? "Flickan" (Kvinna, 20år)

Som jag ser det handlar det nu om hetsätning och du bör se till att du få träffa specialister inom området.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 28 april, 2010

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Är rädd att barnen blir uttorkade

Hej Apotekaren, mina barn vägrar att dricka vätskeersättning under somrarna och vi är alltid ute mycket om dagarna. Finns det något annat jag kan ge dem så jag slipper vara orolig för att de blir uttorkade?

Mat & Vitaminer

Får jag i mig allt jag borde?

Jag har inte ätit kött på flera år men har nyligen börjat utesluta även fisk och nu har jag börjat bli orolig över om jag inte får i mig allt jag ska. Jag har nämligen börjat känna mig tröttare om dagarna. Finns det något tillskott som jag borde äta?

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.