Ange ditt sökord

Annons:

Går upp och ner i vikt

Hej!
Jag har sammanlagt gått ner 14 kg på nio månader och märker nu att jag börjar lägga på mig kilon igen. Med dessa kilon följer också mitt dåliga självförtroende. Då jag vägde som minst mådde jag också som bäst. Nu har jag helt tappat kontrollen över mitt ätande igen och jag vet inte hur jag ska göra. Jag vräker i mig stora mängder mat, smörgåsar och snask trots att jag är mätt. Då jag har ätit upp en sak går jag genast till nästa och låter inte magen vila imellan. Jag mår jättedåligt över detta och ser inte någon utväg eller anledning till mitt beteende. Genom blodprov har det visat sig att alla mina värden är bra och jag har ingen brist på något ämne som kan vara orsaken till mitt matbegär.
Hur ser du på detta? "Flickan" (Kvinna, 20år)

Som jag ser det handlar det nu om hetsätning och du bör se till att du få träffa specialister inom området.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 28 april, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Mat & Vitaminer

Tillskott för att bygga muskler?

Jag har precis kommit i gång med min träning och tränar ungefär 3 gånger i veckan. Jag känner att jag har kommit in i ett riktigt bra flow, men undrar om du har några tips på tillskott eller preparat som kan hjälpa till att boosta träningen ytterligare? Mitt mål med träningen är att jag vill bygga muskler och känna mig så stark som möjligt.

Mat & Vitaminer

Kan man få i sig för mycket D-vitamin?

Hej Jenny, jag äter en multivitamintablett om dagen året runt, men undrar om jag behöver addera något ytterligare nu när det är mörkare ute? Vad händer om man får i sig för mycket D-vitamin?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: