Ange ditt sökord

Annons:

Fråga om vårta

Hej jag har haft nu i snart 5 månader en vårta på sidan av min tumme och som nu har spridit sig en till nedanför. Jag e just nu i Japan och fick hjälp på appoteket med ett plåster med salicylsyra och efter att ha använt den så är vårtans "skal" borta och e röd, lite köttaktigt och runt om vårtorna har det blivit lite vitt på den friska huden. Är detta någon tag behöver oroa mig för eller måste jag kanske ta mig in till ett sjukhus? H. (kvinna, 21år)

Det låter som om din vårtbehandling fungerar. Låt det vara ifred och läka ett tag. Men det kan hända att du behöver behandla en omgång till på samma sätt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!