Ange ditt sökord

Annons:

Finns det något sätt att få ärren efter finnar mindre eller osynligare?

Hej Jag är en 15årig kille som har problem med finnar och några ärr på ansiktet.Jag ville fråga om det finns nån annan väg att få ärren mindre eller mer osynligare bäst om jag kunde få bort dom helt, kanske nån kräm eller nåt? för att jag har inte råd med pengar för en laser behandling eller andra dyra behandlingar. Tack

Det enda man skall göra i din ålder med akne-ärr är att med tålamod låta naturen sköta om tillbakabildandet av dessa. Förvisso lite långsamt - men alldeles gratis. Och sen är det förstås viktigt att behandla kvarvarande akne aktivt så att det inte blir ytterligare ärr.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!