Ange ditt sökord

Annons:

Finns det någon behandling jag kan fortsätta med?

Jag har haft Herpes (typ1) i underlivet i ca 3 år.. Sista två åren har varit fruktansvart jobbigt. Jag får skov varje gång mensen kommer och Minst 1 gång därimellan. Jag lever med det jämt skulle man kunna säga. Detta gjorde mej väldigt deprimerad, mitt förhållande tog slut osv. Nu har jag äntligen fått hjälp. Jag har ätit Valtrex i 6 mån. Och varit helt symptom fri denna period. Underbart! Jag slutade och nu är det tillbaka. Jag har fått ny medicin 6 mån till men tydligen ska man inte äta så länge. Min fråga är. Finns det någon behandling jag kan fortsätta med efter dessa 6 mån? Kommer inte kunna leva ett normalt liv utan Valtrex som det känns nu. Linda (25 år)

1. Du kan äta Valtrex så länge du behöver. 2. Om du beter dig om de flesta andra kommer din herpes med tiden att lugna ner sig.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!