Ange ditt sökord

Annons:

Förskjuta mensen med p-piller?

Har en fråga angående att förskjuta min menstruation. Ska ha min mens den 7 jan men vill inte ha den föränn den 18 jan. Alltså ca två veckor senare. Hur ska jag förskjuta mensen? Ska jag börja nu i god tid eller ska jag vänta med det tills den veckan? Kvinna 26 år

Det finns hormoner som man kan använda för detta och då brukar man börja c:a en vecka före väntad mens och fortsätta så länge man vill att mensen skall skjutas upp.
Mvh Lena

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 30 november, 2009 Publicerad: 30 november, 2009

Liknande frågor

Sex & Samliv

Barn som onanerar

Vår 4-åriga dotter onanerar ofta hemma och ibland även på förskolan. Hon rider gärna på ett armstöd till en fåtölj och gnider sig samtidigt mot underlaget. När hon skall sova gnuggar hon handen mot sin snippa. Är detta beteende en anledning till oro?

Kan jag få vattkoppor igen?

Om mitt barnbarn har vattkoppor, kan jag bli sjuk då? Jag är 62 år och hade vattkoppor i min ungdom .

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: