Ange ditt sökord

Annons:

Elocon har hjälpt mig

Egentligen har jag ingen fråga men däremot en uppmaning.
Jag har haft stora eksem bakom öronen och högst upp på skallen, samt i ljumskarna, pungen och mellan skinkorna i 2-3 år. (Mjukt flagnande, lätt vätskande eksem.) Nu gick jag äntligen till doktorn och efter två veckor är jag till 99% symptomfri.

Vad hjälpte mig? Elocon!

Jag har provat det mesta som går att köpa receptfritt men inget har hjälpt, så därför till Er som ej gått: Gå till doktorn!

Hej!
Tack för ditt brev utan fråga, jag har också ofta tänkt på att många av dem som skriver hit behöver få hjälp av en läkare. Ofta men inte alltid gäller det frågor som bäst sköts hos en hudspecialist och det ser ju olika ut i landet med tillgången på sådana. Men om man ber om en remiss till hudspecialist från vårdcentralen, så får man ju hjälp till slut. Elocon är ett vanligt, relativt säkert och mycket effektivt preparat som även primärvården kan skriva ut vid enklare hudåkommor till stor hjälp för patienterna vilket ditt brev illustrerar.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 9 november, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!