Ange ditt sökord

Annons:

Eksem i armhålorna

Hej kära doktorn.
Jag heter Wiktor och är 15 år, jag har länge haft problem med något slags eksem i mina armhålor. Jag har även någon sorts svamp i näsan. Jag har inte uppsökt läkare och har ingen aning om vad det kan vara för något.
Snälla hjälp mig!

Hej!
Eksem i armhålorna kan bero på överkänslighet mot tex deodorant, men det kan finnas ändå. Om inte receptfri hydrokortison hjälper, så bör du uppsöka läkare för diagnos eftersom eksem bara i armhålorna kan vara flera olika saker. Det går inte attt bedöma vad det är du har i näsan, knappast svamp, du får visa även det hos läkaren.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 4 februari, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!