Ange ditt sökord

Annons:

Christoffer (23) har ätit tabletter.

Han har ätit Tetralysal mot AKNE i några månader och det fungerar väldigt bra. I ansiktet kommer i stort sett inga "finnar" alls. Däremot har han fått några röda fläckar på bröstet. De ser ut som finnar men försvinner inte på samma sätt utan kvarstår. De gör inte ont men kliar lite. Vad kan det kan vara? Har inte solat.

Skrivet av Anders Hallén...
En del djupa talgkörtelinflammationer kan bli stående under lång tid utan att det är konstigt. Det har inget med solen att göra och lär försvinna med tiden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: