Ange ditt sökord

Annons:

Buksmärta med förstoppning

Jag har fått buksmärta på höger sida i höjd med naveln och nedanför. Det medför svälld mage och rikligt med gaser. Varje gång som det inträffar får jag förstoppning 3 till 4 dagar. Numera inträffar det allt oftare oavstt vad jag äter. Problemen är störst nattetid. Magvärken kommer när jag lagt mig. Tidigare har magen fungerat som en klocka med avföring varja morgon problemfritt. Mvh, Peter, 63

Om man i din ålder får sådana besvär bör tarmen undersökas! Ta kontakt med behandlande läkare, gå igenom problematiken och ta ställning till röntgenundersökning eller koloskopi efter det att man har undersökt avförings- och blodprover.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

När man blir sjuk

Varför sprids vinterkräksjukan på vintern?

Hej Anki, jag undrar varför vinterkräksjuka sprids som mest under vintern och inte under andra tider på året? Och hur kan jag som bäst skydda mig och min familj att få vinterkräksjuka? Funkar det att äta vitpeppar eller är det en myt?

Mage & Tarm

Hur botar jag min hicka?

Hur kan man bota /lindra hicka? Jag har till och från hicka i 6 dagar på raken.

Mage & Tarm

Vill veta mer om PBC

Har tydligen anlag för PBC, berätta gärna om denna sjukdom.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: