Ange ditt sökord

Annons:

Bråck på magmunnen

Hej,
Jag är en tjej på 20 år som har ett bråck på magmunnen. Jag har ätit Omeprazol 40mg och har fortfarande besvär.. Kan jag begära att dom opererar detta?? Jag har haft besvär sedan jag var 10år och vill gärna ha ett svar.

Emmelie

Har man besvär av den här typen trots att man äter Omeprazol 40 m dagligen tycker jag nog att man skall diskutera operativ åtgärd med behandlande läkare. Viktigt i sammanhanget är förstås om man är överviktig, där första åtgärd är att försöka gå ned i vikt. Vidare att man har gjort en gastroskopi, där man tittat ned i matstrupen och magsäcken. En operation utförs idag ofta med titthålskirurgi. Innan man kommer dit måste man ha diskuterat frågan med respektive kirurg för att bli informerad om hur det går till och vad som gäller efter åtgärden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

När man blir sjuk

Varför sprids vinterkräksjukan på vintern?

Hej Anki, jag undrar varför vinterkräksjuka sprids som mest under vintern och inte under andra tider på året? Och hur kan jag som bäst skydda mig och min familj att få vinterkräksjuka? Funkar det att äta vitpeppar eller är det en myt?

Mage & Tarm

Hur botar jag min hicka?

Hur kan man bota /lindra hicka? Jag har till och från hicka i 6 dagar på raken.

Mage & Tarm

Vill veta mer om PBC

Har tydligen anlag för PBC, berätta gärna om denna sjukdom.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: