Ange ditt sökord

Annons:

Blå kula där halsen börjar

Hej! Har sedan länge haft en liten blå kula storlek kanske 1,5 cm nästan där halsen börjar inte på halsen utan just under. Haft den länge men då den ej ändrad i storlek, så såg jag ingen nöd i att kolla upp det. Är ingen som går till doktorn i första taget men skulle vara bra att veta vad det kan vara. Har opererat struma 1 gång. Är i övrigt frisk som en oxe kanske 4-5 kg övervikt. Håkan, 69 år

Det kan vara ett blodkärl men för säker diagnos måste man få se kulan.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Hallén
Hud, sex och samliv
Publicerad: 27 september, 2011

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: