Ange ditt sökord

Annons:

Besvärliga fötter

Hej!
Vi är tre stycken i våran familj och vi har ett problem. Våran son, snart två år, har inom loppet av fyra dagar fått färgförändringar (röd/lila) på sina fötter även en hård yta. Finns ingenting mellan tårna och inga hudlossningar, har nu även spridit sig upp på foten på utsidan stortån. Vi vuxna har i snart 1 1/2 månad haft ömmande tår (kan inte stöta i något utan att man vrider sig av smärta) en viss svullnad och rodnad på vissa tår. Samt en klåda som känns som att den sitter inuti på något vis. Vi vuxna har inga hudförändringar son sonen. Kan vakna på nätterna för att fötterna ömmar och liksom pirrar?
Vore så tacksam för svar, har uppsökt läkare utan resultat.

Hej!
Nej här går jag bet! Man kan inte ens gissa på vad detta är tyvärr, måste ses! Tyvärr bedömer vi ju inte bilder på denna sida, så bästa rådet blir att söka upp läkaren igen och be om remiss till någon annan som kanske vet!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 31 januari, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: