Ange ditt sökord

Annons:

Besvärliga fötter

Hej!
Vi är tre stycken i våran familj och vi har ett problem. Våran son, snart två år, har inom loppet av fyra dagar fått färgförändringar (röd/lila) på sina fötter även en hård yta. Finns ingenting mellan tårna och inga hudlossningar, har nu även spridit sig upp på foten på utsidan stortån. Vi vuxna har i snart 1 1/2 månad haft ömmande tår (kan inte stöta i något utan att man vrider sig av smärta) en viss svullnad och rodnad på vissa tår. Samt en klåda som känns som att den sitter inuti på något vis. Vi vuxna har inga hudförändringar son sonen. Kan vakna på nätterna för att fötterna ömmar och liksom pirrar?
Vore så tacksam för svar, har uppsökt läkare utan resultat.

Hej!
Nej här går jag bet! Man kan inte ens gissa på vad detta är tyvärr, måste ses! Tyvärr bedömer vi ju inte bilder på denna sida, så bästa rådet blir att söka upp läkaren igen och be om remiss till någon annan som kanske vet!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 31 januari, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!