Ange ditt sökord

Annons:

Behandling av ärr

Jag har aldrig haft problem med huden förut men tre månader sen fick jag plötsligt 10 STORA RÖDA finnar/utslag på min vänstra kind (de uppstod under natten!!!) och jag har nu fått röda ärr från dem. Från en tidigare fråga/svar på er hemsida har jag läst att det kan ta upp till ett år innan de röda ärren försvinner; men i vissa av dessa ärr finns det 1 mm stora gropar, vilka stör mig då de är relativt synliga. Vart ska jag vända mig till!

MVH, Depressed.

Svar till Anonym
Jag tycker du skall avvakta minst 6 månader, därefter kan du vända dig till en privatpraktiserande plastikkirurg om problemen kvarstår för frågeställning hudslipning.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 23 december, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!