Ange ditt sökord

Annons:

Aptiten försvunnit av p-piller

Hej,
Jag har ätit Neovletta i ca 2 år och på senaste tiden har min aptit försvunnit helt, jag kan absolut inte äta saker som jag älskade förr. Kan det bero på p-pillerna? Blir även deppig och under min mens får jag ovanligt mycket mensvärk.
Har funderat på att försöka med en P-stav istället, men är så bekväm med att ta piller. Finns det någon annan utväg? Miss J (17år)

Jag tycker du ska gå till din ungdomsmottagning och byta till ett annat preventivmedel. Du kan välja ett annat p-piller, p-ring, p-stav eller börja med minipiller

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: