Ange ditt sökord

Annons:

Alternativa preventivmedel för män?

Hej!
Jag är i ett fast förhållande och jag har använt mig av flera olika sorters preventivmedel; först p-piller och nyligen p-ring. Men jag börjar tröttna på att alltid behöva vara den som är ansvarig, piller får jag kväljningar av och p-ringen (som varit det bättre alternativet) är dyra och en aning drygt i längden att joxa med. Det börjar kännas som att det är min pojkväns tur med pysslandet. Förutom kondom, vad finns det för alternativ för män som vill ha preventivmedel? Klara (21år)

I dagsläget är kondom det enda manliga preventivmedlet. Om du vill ha ett säkert preventivmedel och slippa att tänka på det kan du t.ex. sätta in en p-stav eller spiral.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 10 februari, 2011

Liknande frågor

Barn & Graviditet

Hur undviker vi förkylningar vid skolstarten?

Nu ska barnen snart tillbaka till skolan igen efter sommaren. Vi i familjen är noga med att tvätta händerna för att undvika de förkylningar man drar på sig i början av skolstarten. MEN, det visar sig att detta inte räcker! Har du några tips på hur vi kan stärka vårt immunförsvar?

Barn & Graviditet

Varför blöder min son näsblod när han är förkyld?

Min son är förkyld och han blöder nästan alltid näsblod när han snyter sig mycket när han är förkyld. Kan vi göra något åt det eller är det vanligt att vissa gör det?

Barn & Graviditet

Äta kosttillskott som gravid?

Jag och min sambo väntar just nu vårt första barn. Jag befinner mig för närvarandet i åttonde veckan. De första veckorna hade jag inte alls några besvär, men på sistone har jag känt mig så otroligt trött. Vi har försökt att variera med kost men jag funderar nu på att även börja med kosttillskottsintag. Har du några råd på kosttillskott för just trötthet samt tips på vad jag bör undvika?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: