Ange ditt sökord

Smoothie

Smoothie

Allt fler upptäcker att en smoothie är ett både gott och nyttigt mellanmål. Därför har man tagit fram BOB Fruktmix som finns att köpa i frysdisken, som man sedan själv gör om till smoothie. Med en portion får man i sig 25procent av det rekommenderade dagliga intaget av frukt och grönt.

Annons:

Många försöker äta nyttigt och äter frukt och grönt som ett sätt att uppnå en sund livsstil. Samtidigt ökar efterfrågan på naturliga produkter utan tillsatser. Som ett svar på efterfrågan lanseras BOB Fruktmix till Smoothie. Ett alternativ för att få i sig nyttig frukt. Den innehåller varken tillsatser, socker eller sötningsmedel, bara ren frukt och finns i två smaker – jordgubb/banan eller ananas/mango/papaya. Varje påse innehåller fyra portionspåsar med en blandning av frysta frukter och bär som man kan mixa med juice och/eller yoghurt. En förpackning kostar cirka 40 kronor.

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: