Ange ditt sökord

Hemmets kokbok gratis på nätet

Hemmets kokbok gratis på nätet

Nu publiceras Hemmets kokbok på nätet, fri för alla att använda och med funktioner som hjälper dig att ändra antalet portioner eller anpassa menyn efter allergiker, miljövänner eller näringsintresserade.

Annons:

Hemmets kokbok är en mycket känd och traditionell gammal kokbok som sedan 1903 getts ut av Institutionen för hushållsvetenskap vid Uppsala universitet. Inför hundraårsjubileet för några år sedan föddes tanken att publicera en ny och modernare version på nätet.

Nätkokboken innehåller redan nu 300 vardagsrecept och kommer att uppdateras varje gång en ny kull studenter lämnat in sina examensarbeten. Recepten är näringsberäknade, miljövänliga och det går att automatiskt räkna om ingredienserna efter önskat antal portioner mellan 1 och 10. Besöks på www.hemmetskokbok.se

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: