Ange ditt sökord

Glad påsk!

Glad påsk!

Vi på redaktionen vill passa på att önska alla våra besökare en riktigt glad påsk. Vi bjuder på vårtävling, gratis påskkort och massa spännande, inspirerande och lärorik läsning.

Annons:

Händer det något under påsken som du inte var beredd på? Många är ute på vägarna, i sommarstugor och hos släkt och vänner. Då kanske det kommer upp frågor kring medicin och hälsa. Tveka inte att använda Doktorn.com för att hitta svaret på dina funderingar. Ett bra tips är att ha den här guiden för hjärt- lungräddning nära till hands.

Var kan jag hitta allt spännande?

Om du vill se alla nya artiklar går du in på menyraden överst på hemsidan där du är nu och klickar på “Nyheter“. Där samlas allt nytt vi lägger upp, allt från artiklar om sjukdomar till inspiration och matrecept. I bloggen hittar du information om vår vårtävling med fina priser, missa inte det – där finns även kortare inlägg och information om allt från hur du kör försiktigt, solar säkert, mindre notiser och fredagsinpiration – på http://blogg.doktorn.com hittar du alltid trevlig och kompletterande läsning till huvudsajten!

Tycker du något saknas? Tycker du vi gör ett bra jobb? Vill du tipsa om någon nyhet eller något vi borde skriva om? Eller dela med dig av en personlig berättelse? Du är alltid välkommen att kontakta oss på [email protected]

Vi på DOKTORN.com Erlandson & Bloom AB önskar er en 

Glad påsk!

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: