Ange ditt sökord

Cykla för hjärnan

Cykla för hjärnan

Två av Sveriges mest meriterade triathleter, Jonas Colting och Pasi Salonen, ställer upp i en kampanj för att uppmärksamma Hjärnfonden. I kampanjen erbjuds du en möjlighet att få träna med dessa duktiga idrottare.

Annons:

Under kampanjen som pågår 14-27 maj kommer det att hållas föreläsningar, cyklas och njutas av motion och förhoppningsvis ett gott väder.

220 mil för hjärnan

Jonas Colting och Pasi Salonen cyklar från norr till söder för att samla in pengar till Hjärnfonden. Dessutom kan du cykla en dagsetapp med dessa herrar. Under den etappen kan du få både inspiration, tips och motivation för din egen cykelträning. Det finns även olika typer av träning, både för motionärer och för elitmotionärer.

Om du vill vara med eller läsa mer kan du göra det på deras sida www.leveminnet.se/cykla

Pengarna går oavkortat till Hjärnfonden

Dagsetappen kostar 300 kronor och då får du som sagt tips från två elitidrottare. Dessutom går pengarna oavkortat till Hjärnfonden. Jonas Colting och Pasi Salonen föreläser dessutom sex gånger under den här kampanjen, då på olika Apotek Hjärtat runt om i landet. Föreläsningarna är cirka 30 minuter och handlar om betydelsen av kost och motion för att hålla hjärnan frisk.

Så träffa två duktiga idrottare, få inspiration till din egen motion och allt för en god sak, ett riktigt bra initiativ.

Om du vill skänka en gåva direkt till Hjärnfonden går det också bra
pg 90 11 25-5 / bg 901-1255 (Märk insättningen “Cykla”)
eller SMS:a HJÄRNA till 72930 och skänk 50 kronor. 

 

Kampanjen är ett samarbete mellan Apotek Hjärtat och TriBivit Plus.

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: