Ange ditt sökord

Boktipset: Mat med magkänsla

Boktipset: Mat med magkänsla

- Mat ska vara rolig för alla, menar Fredrik Eriksson, kock och ägare till Långbro Värdshus utanför Stockholm. Tillsammans med Lisa Förare Winbladh, dietist och matskribent har han komponerat ett 40-tal som både är läckra och snälla för magen.

Annons:

Dietisten Pia Hinfridsson har anpassat råvaror och tillagning att passa även känsliga magar. Vid en snabbtitt på receptet är det ingenting man tänker på, ingredienslistan är varken asketisk eller dietbetonad.

I inledningstexten nämns att gasbildande ingredienser har uteslutits eller begränsats och svårsmälta råvaror bytt s ut. Läsaren får tips på hur frön, kärnor och trådiga grönsaker bäst hanteras. Därefter sätter författarna punkt för prat om onda magar och fortsätt er istället i bästa kokboksanda
– gott , snyggt och inspirerande!

Titel: Mat med magkänsla
Författare: Fredrik Eriksson och Lisa Förare Winbladh
Bokförlag: Drive Publishing
ISBN: 978-91-977116-0-9

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: