Ange ditt sökord

Annons:

Välbefinnande

Sommarträning – se till att den blir av
28 juni, 2021 Bättre liv

Sommarträning – se till att den blir av

Att få till träningen i vardagen kan vara nog så svårt men när vi bryter våra rutiner under sommarledigheten kan det vara än svårare att hålla fast vid hälsosamma vanor. Här får du tips för att balansera en lugn semester med vardagsrörelse och träning.

Krönika: Att lära av livet
23 december, 2016 Bättre liv

Krönika: Att lära av livet

Många av oss har turen att leva ett liv där det mesta fungerar; vi har ett arbete eller skola att gå till, vi har pengar så vi klarar oss och vi har människor omkring oss som bryr sig om och vill oss väl.

Annons:
Krönika: Livet är en fantastisk resa
2 november, 2016 Bättre liv

Krönika: Livet är en fantastisk resa

I mitt arbete som konsult får jag ofta frågan om jag inte tycker att det är svårt att med jämna mellanrum behöva byta miljö och skapa nya relationer. Svaret på den frågan är nej, tvärtom! Relationer är oerhört viktiga för mig.

Intagna hittar lugnet med yoga
21 september, 2016 Bättre liv

Intagna hittar lugnet med yoga

Intagna på fängelseanstalter fick bättre hälsa och beteende tack vare yoga. Bland annat upplevde de att de mådde bättre, sov bättre och lättare kunde hantera sina impulser. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: