Ange ditt sökord

Annons:

Psykologteamet Svea KBT

Svea KBT är psykologer med inriktning på kognitiv beteendeterapi

5 artiklar skrivna

Svea KBT är psykologer med inriktning på kognitiv beteendeterapi. De har psykologmottagningar i både Stockholm och Göteborg där de arbetar med terapi och behandling – allt ifrån stödsamtal i kris till KBT-behandling av psykisk ohälsa till hjälp till företag och medarbetare.

Teamet som skriver artiklar på Doktorn består av:

Leg. Psykolog Caroline Erkers, verksamhetschef på Svea KBT med bred bakgrund av att behandla vuxna, barn och pars psykiska ohälsa.

Leg. Psykolog Malin Blide, bakgrund som skolpsykolog med lång erfarenhet av barn- och föräldrahälsovård. Expert inom KBT och ACT.

Leg. Psykolog Roland Muntoiu, lång erfarenhet av att behandla både barn, ungdomar och vuxna för bl.a. ångest, stress, depression och sömnsvårigheter. God erfarenhet av utredningar för bl.a. autism och ADHD/ADD.

Leg. Psykolog Andrea Wessling, bakgrund inom psykiatrin med bedömningar och samtal. Lång erfarenhet av behandlingar med KBT och ACT terapi.

Leg. Psykolog Sara Meymi, tidigare erfarenhet från BUP och primärvården. Bred erfarenhet av att behandla olika problemområden såsom depression, stress, ångest och sömnproblem.

Psykolog Julia Stenbrink, psykologexamen  från Karolinska Institutet med inriktning KBT. Erfarenhet av KBT-behandlingar för ångestsyndrom, depression, stressproblematik, sömnsvårigheter, låg självkänsla m m.

Senaste från skribenten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: