Ange ditt sökord

Annons:

Voltaren och andra mediciner samtidigt?

Hej! Om min son inhalerar ventoline ibland och seretide mite varje dag är det okey att ta voltaren?????
Han har ont i svanskotan pga. dansat mycket och skadat sej. Är inte voltaren för starka smärtstillande? BZ (kvinna 45år)

Är man vuxen och inte har några problem med magen tycker jag nog att man kortvarigt kan ta av dess antiinflammatoriska tebletter i några dagar i första hand för att se vilken effekt han man mot besvären, samt om man tål tabletterna . Oftast är det magen som kan säga ifrån. Det brukar dock gå bra om man tar tabletterna just innan måltid. Är det så att man får några som helst besvär skall man omedelbart sluta med medicineringen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 20 december, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: