Ange ditt sökord

Annons:

Vill sänka sexlust

Hej! Jag skulle vilja sänka min sexlust. Jag har en sambo sedan 8 år och vårt sexliv har hela tiden varit grund till många bråk. Jag har stor sexlust medan hennes är obefintlig. Våra försök till att öka hennes lust har varit utan framgång. Jag har försökt dämpa min lust och tänka på annat och onanerat en hel del för att försöka hämma lusten. Funderat på sterilisering, men vill skaffa barn senare. Jag har läst att det finns vissa antidepressiva läkemedel som sänker sexlusten. Johan, 27

För det första ändrar inte en sterilisering din sexlust ett dugg - det är bara spermieproduktionen som upphör. Min andra synpunkt är att ni kanske skall försöka angripa problemet tillsammans och i så fall starta med en familjeterapeut eller motsvarande. För jag kan inte tro annat än att nånstans finns hennes lust också. Och ni har en lång relation tillsammans. Där måste finns nånting som ni kan utgå ifrån.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: