Ange ditt sökord

Annons:

Varför snubblar och ramlar mitt barnbarn?

Hej! Jag undrar vad det kan bero på att mitt barnbarn snubblar och ramlar lite då och då? Hon är nyss fyllda 2år en pigg och glad tjej. Hon började att gå vid 15 mån. Kan det ha att göra något med balansnerven, öronen eller vad? Farmor (65år)

Barns motoriska utveckling kan variera i tämligen stor grad och ändå vara inom det normala området. Har man misstanke om påtaglig försening beträffande den motoriska utvecklingen skall man påtala detta vi kontakterna med BVC och kanske göra en bedömning av barnläkare i första hand. Är hon pigg och glad i övrigt och all utveckling är som den skall vara kan man nog ta det lite lugnt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: