Ange ditt sökord

Annons:

Varför får jag genomskinliga flytningar från penis när jag sover med en tjej jag tycker om?

Hej! Får genomskinliga flytningar från penis när ja sover med en tjej jag tycker om. 1 timme efteråt får jag ont i pungen som håller i sig i flera dygn. Jobbigt i min relation. Hon kommer undra varför ja har blött i kallingen. Jobbigt för det känns som jag kissat på mig. Aldrig detta resultat när jag är själv. Tar inga droger och har varit så här så lång jag kan minnas. Beror på vad? Kan det botas? /Kille 25

Det behöver alls inte vara något allvarligt utan tvärt om att det nu i samband med den nattliga erektionen som vi män har och framför allat om man har sin kvinna brevid sig att det är lite vätska som bildas för att underlätta transporten av sädescellerna vid en eventuell utlösning. Är du ändå fundersam tar du kontakt med en läkare, men det här behöver inte vara något alarmerande!

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Fler frågor

Luftvägarna & Allergi

Alltid nästäppa men inte förkyld

Hej! Jag har någon form av förkylning som aldrig riktigt försvinner. Jag är inte snuvig men får svårt att andas genom näsan då den täpps igen. Speciellt när jag ligger ner för att sova.  Tagit både allergi-prover och till och med HIV-test med negativa resultat.

Mage & Tarm

Vad kan man äta med infekterade tarmfickor?

Fått diagnos infekterade tarmfickor och vill veta vad man kan äta. Har googlat lite på att man skall undvika nästan allt, men fattar inte vad jag skall göra för middagsmat? Tacksam för svar.

Kvinnans hälsa

Stressad av håravfall

Jag har på senare veckor upptäckt att jag tappar otroligt mycket hår när jag tvättar och borstar. Jag gick nyligen igenom en abort vilket självklart resulterade i mycket ångest, kan det ha något med saken att göra? Jag kan inte sluta oroa mig, så vad kan jag göra åt saken? Får bara ännu mer stress av att se allt hår som ramlar, kan det vara vitaminer eller så?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!

Gratis nyhetsbrev

Få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.