Ange ditt sökord

Annons:

Varför får jag genomskinliga flytningar från penis när jag sover med en tjej jag tycker om?

Hej! Får genomskinliga flytningar från penis när ja sover med en tjej jag tycker om. 1 timme efteråt får jag ont i pungen som håller i sig i flera dygn. Jobbigt i min relation. Hon kommer undra varför ja har blött i kallingen. Jobbigt för det känns som jag kissat på mig. Aldrig detta resultat när jag är själv. Tar inga droger och har varit så här så lång jag kan minnas. Beror på vad? Kan det botas? /Kille 25

Det behöver alls inte vara något allvarligt utan tvärt om att det nu i samband med den nattliga erektionen som vi män har och framför allat om man har sin kvinna brevid sig att det är lite vätska som bildas för att underlätta transporten av sädescellerna vid en eventuell utlösning. Är du ändå fundersam tar du kontakt med en läkare, men det här behöver inte vara något alarmerande!

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Fler frågor

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Mat & Vitaminer

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Näsan slutar aldrig rinna

Min näsa slutar aldrig rinna under pollensäsongen! Jag tar allergitabletter men hade verkligen behövt något som får stopp på näsan… Det är verkligen otroligt jobbigt!

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: