Ange ditt sökord

Annons:

Varför får jag genomskinliga flytningar från penis när jag sover med en tjej jag tycker om?

Hej! Får genomskinliga flytningar från penis när ja sover med en tjej jag tycker om. 1 timme efteråt får jag ont i pungen som håller i sig i flera dygn. Jobbigt i min relation. Hon kommer undra varför ja har blött i kallingen. Jobbigt för det känns som jag kissat på mig. Aldrig detta resultat när jag är själv. Tar inga droger och har varit så här så lång jag kan minnas. Beror på vad? Kan det botas? /Kille 25

Det behöver alls inte vara något allvarligt utan tvärt om att det nu i samband med den nattliga erektionen som vi män har och framför allat om man har sin kvinna brevid sig att det är lite vätska som bildas för att underlätta transporten av sädescellerna vid en eventuell utlösning. Är du ändå fundersam tar du kontakt med en läkare, men det här behöver inte vara något alarmerande!

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Fler frågor

Hud & Hår

Vilken handsprit är bäst?

I detta konstiga coronaår har jag blivit en flitig användare av handsprit, men när jag ska köpa handsprit på apoteket känns det som en djungel av olika märken, ofta med olika konsistenser. Är det någon skillnad på effektivitet på olika handspritssorter?

Hud & Hår

Ärr i ansiktet blir rött av solen

Jag är en man på 30 år och var för några år sen med om en olycka och har sedan dess fått mindre ärr i ansiktet, så fort solen tittar fram blir ärret rött och bränns lätt, även vid svag sol. Vad kan jag göra för att ta hand om ärret på ett bra sätt?

Hud & Hår

Tips för att ta hand om skrubbsår

Vår dotter på fem år har precis lärt sig cykla och har åkt på några rejäla skrubbsår, hur sköter man om ilskna skrubbsår och vilka produkter funkar bäst? Finns det någon produkt som kan förhindra framtida ärrbildning?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: