Ange ditt sökord

Annons:

Varför får jag genomskinliga flytningar från penis när jag sover med en tjej jag tycker om?

Hej! Får genomskinliga flytningar från penis när ja sover med en tjej jag tycker om. 1 timme efteråt får jag ont i pungen som håller i sig i flera dygn. Jobbigt i min relation. Hon kommer undra varför ja har blött i kallingen. Jobbigt för det känns som jag kissat på mig. Aldrig detta resultat när jag är själv. Tar inga droger och har varit så här så lång jag kan minnas. Beror på vad? Kan det botas? /Kille 25

Det behöver alls inte vara något allvarligt utan tvärt om att det nu i samband med den nattliga erektionen som vi män har och framför allat om man har sin kvinna brevid sig att det är lite vätska som bildas för att underlätta transporten av sädescellerna vid en eventuell utlösning. Är du ändå fundersam tar du kontakt med en läkare, men det här behöver inte vara något alarmerande!

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Fler frågor

Deprimerad och vill ha hjälp

En längre period har jag känt mig väldigt nere och varit ledsen varje dag. Mina tårar kommer hela tiden och jag sover knappt och äter ungefär en måltid per dag. Känner att jag är inne i en depression. Går knappt utanför dörren. Känner att jag behöver hjälp men vet inte vad jag ska söka för hjälp. Var ska jag börja?

Ögon & Öron

Lock i örat

I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på?

Kvinnans hälsa

Trängningar i blåsan

Jag har trängningar i blåsan, vad finns för hjälp?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: