Ange ditt sökord

Annons:

Varför får jag genomskinliga flytningar från penis när jag sover med en tjej jag tycker om?

Hej! Får genomskinliga flytningar från penis när ja sover med en tjej jag tycker om. 1 timme efteråt får jag ont i pungen som håller i sig i flera dygn. Jobbigt i min relation. Hon kommer undra varför ja har blött i kallingen. Jobbigt för det känns som jag kissat på mig. Aldrig detta resultat när jag är själv. Tar inga droger och har varit så här så lång jag kan minnas. Beror på vad? Kan det botas? /Kille 25

Det behöver alls inte vara något allvarligt utan tvärt om att det nu i samband med den nattliga erektionen som vi män har och framför allat om man har sin kvinna brevid sig att det är lite vätska som bildas för att underlätta transporten av sädescellerna vid en eventuell utlösning. Är du ändå fundersam tar du kontakt med en läkare, men det här behöver inte vara något alarmerande!

Annons:
Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 17 december, 2012

Fler frågor

Rörelseapparaten

Vad kan jag göra åt benhinneinflammation?

Jag älskar att träna och har på senaste kört mycket intervallträning. Jag har ökat tempot successivt men har ändå fått en smärtsam benhinneinflammation. Jag gör rehabiliteringsövningar men har hört att man kan kyla ner eller kanske använda någon salva? Vad kan hjälpa mig?

Infektioner & Vacciner

Varför får jag ofta ont i halsen under vintern?

Jag vaknar ofta upp med ont i halsen under vinterperioden, men under dagen släpper det. Jag brukar ofta ta en halstablett men det känns inte hållbart i längden. Det känns som att det aldrig är så på sommaren. Finns det någon speciell halstablett som lindrar, och varför blir det alltid såhär?

Hud & Hår

Tips för torra händer?

Nu är vintern på ingång och jag får så mycket besvär med torra och spruckna händer. Jag tycker ändå att jag är flitig på det här med att smörja in mig, men handspriten gör det inte heller mycket bättre. Nu har jag även börjat få problem med fnasiga nagelband som spricker. Har du någon nagelbandsolja som du rekommenderar?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: