Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra när jag har muskelinflamation i höften och knäleden?

Hej ! Jag har en fråga jag har varit hos doktorn och fått reda på att jag har muskelinflammation i min höft och höftled. Vad kan jag göra för att det ska bli bättre ska jag röra på mig eller vara i stillhet glömde fråga min doktor om det. Mvh Kicki, 42

Några dagars vila och undvikande av eventuella utlösande faktorer brukar vara en bra början i akutskedet, men sedan är det viktigt att både röra på sig och stärka muskulaturen i området. Ett besök hos en sjukgymnast som kan ge råd och träningstips är alltid bra. Dessutom kan en kur antiinflammatorisk medicin upp till 2 veckor kunna vara till hjälp.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 5 oktober, 2012

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: