Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra när jag har muskelinflamation i höften och knäleden?

Hej ! Jag har en fråga jag har varit hos doktorn och fått reda på att jag har muskelinflammation i min höft och höftled. Vad kan jag göra för att det ska bli bättre ska jag röra på mig eller vara i stillhet glömde fråga min doktor om det. Mvh Kicki, 42

Några dagars vila och undvikande av eventuella utlösande faktorer brukar vara en bra början i akutskedet, men sedan är det viktigt att både röra på sig och stärka muskulaturen i området. Ett besök hos en sjukgymnast som kan ge råd och träningstips är alltid bra. Dessutom kan en kur antiinflammatorisk medicin upp till 2 veckor kunna vara till hjälp.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 5 oktober, 2012

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: