Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra med mina omfattande knäproblem?

Haft problem med mitt knä i 13 år och är opererad 24 gånger där man rensat skrapat bort brosk. Jag gjorde röntgen för ca 1 månad sen för man skulle fastställa om jag behövde ny led min sjukgymnast säger att det är det enda rätta. Jag har en fruktansvärd värk och medicinerar med tradolan panodil lyrica. Får jag ingen ny led så får de ta bort mitt ben. Min högra sida finns inte i hjärnan. Jag tror kan det bli bättre för jag orkar inte med det här. Jag har även värk i ljumske och rygg efter inflammation. Mitt knä bär mig inte utan viker sig. /Elvira 35

Du verkar onekligen ha det väldigt besvärligt med knä och svår värk. Ortopederna kan bedöma om den bästa lösningen är att Du får en knäprotes inopererad. Annars bör Du få en remiss till ett smärtrehabiliteringsteam som kan se hur hela Din situation kan förbättras.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 7 november, 2012

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: