Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra med mina omfattande knäproblem?

Haft problem med mitt knä i 13 år och är opererad 24 gånger där man rensat skrapat bort brosk. Jag gjorde röntgen för ca 1 månad sen för man skulle fastställa om jag behövde ny led min sjukgymnast säger att det är det enda rätta. Jag har en fruktansvärd värk och medicinerar med tradolan panodil lyrica. Får jag ingen ny led så får de ta bort mitt ben. Min högra sida finns inte i hjärnan. Jag tror kan det bli bättre för jag orkar inte med det här. Jag har även värk i ljumske och rygg efter inflammation. Mitt knä bär mig inte utan viker sig. /Elvira 35

Du verkar onekligen ha det väldigt besvärligt med knä och svår värk. Ortopederna kan bedöma om den bästa lösningen är att Du får en knäprotes inopererad. Annars bör Du få en remiss till ett smärtrehabiliteringsteam som kan se hur hela Din situation kan förbättras.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 7 november, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Vad kan jag göra åt stela leder?

Jag upplever att jag blivit så stel i leder och muskler. Det känns trögt, framför allt i benen när jag går. Jag har inte ändrat något i mina kost- eller motionsvanor, som jag anser vara tämligen sunda. Behöver jag kanske ta något tillskott av något som finns receptfritt eller bör jag uppsöka läkare?

Rörelseapparaten

Stel i ryggen efter träning

Jag är en man på 35 år som sedan några år tillbaka haft problem med ryggen och att jag känner mig stel. Det är speciellt efter träningspass som stelheten smyger sig på. Har fått rådet att träna för att bygga upp musklerna kring ryggen, men går det att göra något annat åt stela ryggar?

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: