Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra med min smärta efter att jag fortfarande har ont efter att ha ramlat med inlines?

För 14 dagar sedan voltade jag med mina inlines och skadade stjärtmuskeln. Har besökt läkare. Ingen röntgen togs utan jag sjukskrevs och råddes att ta diclofenac mot smärtan och ev inflamation. Men jag tycker inte att jag blir särskilt mycket bättre och känner mig vansinnigt trött hela tiden. Är det någon idé att fortsätta med denna medicin eller ska jag söka upp läkaren igen? Jag vet inte om jag klarar av att börja jobba nästa vecka när jag fortfarande (efter 14 dagar har så ont)

Har Du inte blivit särskilt mycket bättre av vila och medicinen så tycker jag absolut att Du skall ta kontakt med Din läkare igen för att se om någon ytterligare undersökning, utredning och byte av medicin behövs. Läkaren får då tillsammans med Dig och kanske någon annan (Din arbetsgivare, ergonom/sjukgymnast, Försäkringskassan) överväga hur Du bäst kan klara att komma tillbaka i arbete igen och må så bra som möjligt.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 5 juli, 2013

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Blir alltid sjuk vid träningsuppehåll

Hej! Jag är en 15-årig tjej som tränar fotboll 4 gånger i veckan + styrka 2 gånger. När jag har en så kallad ”vilovecka” så får jag alltid en riktig förkylning. En sådan där som är hemsk i 3 dagar och håller i sig i några veckor. Detta har hänt nu 5 gånger. Det känns som att jag tappar jättemycket styrka och kondition när jag bara får vila. Varför blir jag alltid sjuk? Är det stress från skolan eller blir mitt immunförsvar hel konstigt när jag slappnar av och inte tränar?

Rörelseapparaten

Ihållande värk efter träning

Jag har haft ont i min högra biceps i drygt ett halvår pga av att jag har tränat för hårt. Jag har testat att inte träna på ett tag men inget verkar hjälpa. Det gör ont i armvecket och mitt i bicepsen. Hur kan jag gå till väga för att det ska bli bättre?

Rörelseapparaten

Vad kan jag göra åt stela leder?

Jag upplever att jag blivit så stel i leder och muskler. Det känns trögt, framför allt i benen när jag går. Jag har inte ändrat något i mina kost- eller motionsvanor, som jag anser vara tämligen sunda. Behöver jag kanske ta något tillskott av något som finns receptfritt eller bör jag uppsöka läkare?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.