Ange ditt sökord

Annons:

Vad ska jag göra med min smärta efter att jag fortfarande har ont efter att ha ramlat med inlines?

För 14 dagar sedan voltade jag med mina inlines och skadade stjärtmuskeln. Har besökt läkare. Ingen röntgen togs utan jag sjukskrevs och råddes att ta diclofenac mot smärtan och ev inflamation. Men jag tycker inte att jag blir särskilt mycket bättre och känner mig vansinnigt trött hela tiden. Är det någon idé att fortsätta med denna medicin eller ska jag söka upp läkaren igen? Jag vet inte om jag klarar av att börja jobba nästa vecka när jag fortfarande (efter 14 dagar har så ont)

Har Du inte blivit särskilt mycket bättre av vila och medicinen så tycker jag absolut att Du skall ta kontakt med Din läkare igen för att se om någon ytterligare undersökning, utredning och byte av medicin behövs. Läkaren får då tillsammans med Dig och kanske någon annan (Din arbetsgivare, ergonom/sjukgymnast, Försäkringskassan) överväga hur Du bäst kan klara att komma tillbaka i arbete igen och må så bra som möjligt.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 5 juli, 2013

Liknande frågor

Mat & Vitaminer

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: