Ange ditt sökord

Annons:

Värk i knävecken

Hej! Mitt namn är Edith, jag är 21 år och undrar varför jag har en sån värk i mina knäveck på nätterna. Jag har det varje natt. Vad kan det bero på? Jag vaknar oftast av värken och då känns det jobbigt att sträcka ut benet rakt. Kan det bero på att jag äter för dålig kost? Att jag inte tränar? Jag är lite orolig. MVH Edith, 21 år

Bästa Edith! Jag vet inte vad din knäverk beror på. Jag tror inte att det är något reumatiskt eller att det är kostrelaterat. Jag tycker att du borde kontakta din husläkare för utredning.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 1 november, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!