Ange ditt sökord

Annons:

Trombyl och Membrasin samtidigt?

Äter Trombyl 75mg efter en stroke för fem år sedan.Min fråga är kan jag ta Membrasin tabl.mot torra slemhinnor,ser att de innehåller både Omega3 och Omega6 som ju också är blodförtunnande.Tacksam för svar /Gertrud, 62 år

Tar man måttliga doser och inter överdoserar Omega3 och Omega6 tror jag inte att det är någon fara santidigrt som man tar 75 mg Tromyl som ju är cirka en 7:e dels Magnecyl tablett. Däremot skall man vara lite försiktig om man skulle ha haft förtunnande Waranmedicinering, då det kan vara risk att man lättare får blödningar

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 12 december, 2011

Liknande frågor

Hjärta & Kärl

Karusellyrsel – saknar jag någon vitamin eller mineral?

Jag har fått sådana symtom som karusellyrsel beskrivs till viss del. Jag undrar om det kan vara någon vitamin eller mineral som fattas i kroppen eller om det är någon form av förgiftning? Jag är orolig att det är något allvarligt. Det kommer ofta när jag läger ned huvudet eller vänder mig om i sängen, även när jag sätter mig upp.

Hjärta & Kärl

Blåsljud på hjärtat

När jag föddes hade jag ett blåsljud på hjärtat, gick på kontroller tills jag var ca 1 år. Det växte tillslut ihop av sig självt.

Hjärta & Kärl

Rödbetsjuice bra för hjärta-kärl?

Det förs fram i vissa media att rödbetsjuice ska vara bra för hjärta/kärl. Finns det forskning som visar sådana resultat?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: