Ange ditt sökord

Annons:

Torr i underlivet av p-piller?

Jag behöver råd om preventivmetod! Jag är 22 år, har varit tillsammans med min pojkvän i drygt 1 år och förlorade oskulden till honom när vi varit tillsammans några månader. I början använde vi kondom, men efter någon månad började jag äta p-piller. När jag åt dem mådde jag väldigt dåligt, blev väldigt torr och blev även lite smått hypokondrisk och trodde jag var gravid när jag inte hade mens på flera månader. Efter några månader bytte jag till ett nytt p-piller och tyckte att det fungerade ganska okej, förutom att jag även då var väldigt torr. Jag är fortfarande väldigt torr i underlivet. Kvinna 22 år

Svårt att svara på då jag inte vet vilka sorter du använt, det beror lite på vilken sorts gulkroppshormon som ingår i p-pillret. Skriv gärna upp hur du mår och om det kanske blir bättre med tiden, gå sedan till din barnmorska eller läkare och diskutera vad som är bäst för just dig.
Mvh Lena

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: