Ange ditt sökord

Annons:

Torr i underlivet av p-piller?

Jag behöver råd om preventivmetod! Jag är 22 år, har varit tillsammans med min pojkvän i drygt 1 år och förlorade oskulden till honom när vi varit tillsammans några månader. I början använde vi kondom, men efter någon månad började jag äta p-piller. När jag åt dem mådde jag väldigt dåligt, blev väldigt torr och blev även lite smått hypokondrisk och trodde jag var gravid när jag inte hade mens på flera månader. Efter några månader bytte jag till ett nytt p-piller och tyckte att det fungerade ganska okej, förutom att jag även då var väldigt torr. Jag är fortfarande väldigt torr i underlivet. Kvinna 22 år

Svårt att svara på då jag inte vet vilka sorter du använt, det beror lite på vilken sorts gulkroppshormon som ingår i p-pillret. Skriv gärna upp hur du mår och om det kanske blir bättre med tiden, gå sedan till din barnmorska eller läkare och diskutera vad som är bäst för just dig.
Mvh Lena

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 december, 2009

Liknande frågor

Barn & Graviditet

Hur undviker vi förkylningar vid skolstarten?

Nu ska barnen snart tillbaka till skolan igen efter sommaren. Vi i familjen är noga med att tvätta händerna för att undvika de förkylningar man drar på sig i början av skolstarten. MEN, det visar sig att detta inte räcker! Har du några tips på hur vi kan stärka vårt immunförsvar?

Barn & Graviditet

Varför blöder min son näsblod när han är förkyld?

Min son är förkyld och han blöder nästan alltid näsblod när han snyter sig mycket när han är förkyld. Kan vi göra något åt det eller är det vanligt att vissa gör det?

Barn & Graviditet

Äta kosttillskott som gravid?

Jag och min sambo väntar just nu vårt första barn. Jag befinner mig för närvarandet i åttonde veckan. De första veckorna hade jag inte alls några besvär, men på sistone har jag känt mig så otroligt trött. Vi har försökt att variera med kost men jag funderar nu på att även börja med kosttillskottsintag. Har du några råd på kosttillskott för just trötthet samt tips på vad jag bör undvika?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: