Ange ditt sökord

Annons:

Tjocktarmscancer?

Hej! När jag sitter ner har jag en lindrig smärta vid svanskotan. Dessutom får jag inte ut all avföring ibland och jag har läst att både smärta och problem med att få ut avföringen är tecken på tjocktarmscancer, så lite orolig. Sitter väldigt mycket och tränar sällan, kan det va något som leder till det med? Tack. Man, 18 år

Jag tror mera att besvären kommer av att man sitter mycket än att det behöver ha med tarmen att göra.. Försök att motionera mera och ät rikligt med fibrer. Skulle det inte bli bättre måste du söka för detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Cancer

Kan endometrios öka risken för cancer?

Läser på nätet att långvarig endometrios kan leda till cancer och blir orolig . Stämmer det att man löper större risk att drabbas av cancer vid endometrios och hur stor är denna sannolikhet?

Kvinnans hälsa

Får jag använda hormonbehandling i klimakteriet?

Jag fick Hodgkins lymfom 2003 och fick veta att jag inte fick äta hormoner, är det verkligen så?

Hud & Hår

Hur vanligt är det med malignt melanom?

Hur vanligt är det med malignt melanom?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: