Ange ditt sökord

Annons:

Svider vid magmunnen

Min mage svider, särskilt vid magmunnen. Jag har inga sura uppstötningar eller halsbränna. Vad kan det vara? Camilla 39 år

Om man med magmunnen menar att det svider högt upp imagen, men nedanför revbensvinkeln, kan det röra sig av en magkatarr även om man inte har sura uppstötningar eller halsbränna. Pröva gärna under ett par veckor med någon receptfri medicin som man kan inhandla efter råd på apoteket. Har det då inte blivit bättre ler bra tycker jag att du skall söka för detta. Man kan behöva se på några blodprover och att kanske även beställa en undersökning, gastroskopi, där man med fiberoptik tittar ned i magsäcken.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 11 maj, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Vill veta mer om PBC

Har tydligen anlag för PBC, berätta gärna om denna sjukdom.

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Mage & Tarm

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: