Ange ditt sökord

Annons:

Stannat i puberteten

Hej, jag har en fråga om puberteten. Är nu 21 år gammal och upplever att jag har stannat lite i puberteten. Var en late-bloomer i tonåren och tyckte de var jobbigt men har kommit över det. Känner mej dock inte fullt utvecklad, har t.ex. väldigt lite skäggväxt och mina bröstvårtor svullnar upp när de är varmt, precis som i puberteten för mej. Finns de något man kan göra åt de här? Hört talas om hormonpiller för män... Mvh Matte 21 år

Om man har funderingar om se pubertet och sen utveckling kan man se på halten av det manliga könshormonet Testosteron i blodet. Du skall inte på eget bevåg införskaffa några hormontabletter! Gå till ,läkare och tala genom din situation och försök sedan att komma fram till vad som kan göras.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: