Ange ditt sökord

Annons:

Smek i rumpan

Hej! Hur gör man för att få en kille att vilja smeka mig i rumpan? Jag har alltid varit nyfiken på det själv och jag och min bästa kompis brukar göra det tillsammans, men jag skulle vilja våga testa med en kille också. Jag är rädd för att killen ska ta det som en invit till analsex, men jag är inte det minsta intresserad av att få in en snopp där, utan vill bara smeka/slicka och bli smekt/slickad i rumpan. Kvinna, 17 år

Det bästa är att fråga om han vill smeka dig i anus och om det känns okey för honom. Berätta att du inte är intresserad av anal penetration utan bara av smeksek. Du kan samtidigt förklara att det i anus finns massor av nervändar som är sköna att stimulera. Om det inte fungerar för dig så kan du börja med att prata om vad han tycker är sköna områden på kroppen att bli smekt på och förhoppningsvis frågar han dig detsamma. Då kan du berätta vad du gillar. Gör det gärna under lite lekfulla omständigheter som att be honom lista de tre skönaste områden på sin kropp och så gör du detsamma. Ofta träffar man inte tankeläsare så för att få till det där riktigt bra och sköna sexet måste man prata om vad man gillar och inte gillar. De flesta tycker att det är skönt att få reda på så man slipper gissa sig fram till vad ens partner njuter av.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Sex & Samliv

Blåsa vid analöppningen

Hej! Jag har fått en rund och slät blåsa precis vid analöppningen som är ungefär 0,4 mm i diameter. Den är mörk till färgen, nästan blålila.

Sex & Samliv

Känner knölar i samband med onani?

När jag onanerar blir det knöligt på undersidan möjligen lite på baksidan av testiklarna. När jag inte onanerar eller är klar lägger sig "svullnaden" och man känner inte att de varit där utan kan endast känna strängar om man känner noga. Som om sädesledare på undersidan fylls med spermier eller liknande för att sen försvinna känns de som. Absolut ingen smärta eller liknande men undrande för jag har inte uppmärksammat det förrän 2 - 3 månader sen och hittar absolut inget på internet.

Infektioner & Vacciner

Kan munherpes även ge könsherpes?

Hej Jag har nyligen blivit diagnostiserad med hsv-2 (könsherpes), har inte mod att berätta det för killen som jag misstänker är den som smittat mig. Vet att han har munherpes (får utbrott). Kan det vara så att han även har könsherpes men bara får utbrott av sin munherpes? Kan tillägga att jag har hsv-1 (munherpes) också. Tacksam för ett svar ... vet inte hur jag ska handskas med detta. /Amy, 36

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: