Ange ditt sökord

Annons:

Smärtor på konstiga ställen

Jag har i ett års tid haft smärtor på tycker jag konstiga ställen ,det sitter under fötterna på trampdyno och hälar,undersidan av knäna ovansidan av handen men framför allt i fingrarna,det svullnar och blir ömt och det blir nästan som små hårda knutor på fingertopparna,smärtan sitter inte i lederna utan mellenpartierna i så att säga köttet.
Det är konstigt också att det flyttar på sig ena dan har jag ont i en fot och t ex höger hand och nästa dag så har jag ont nån annanstans.och smärtan ökar efterhand som dagen går, har mest ont på kvällar o nätter.Provat med alvedon ,dikloflenak,panodil men det hjälper inte ,
svårt att sova ,vad är det för fel,börjar tro att det sitter i huvudet, blir lätt irriterad eftersom jag har konstant ont.

Tacksam för hjälp

Susanne

Har man svullnader i mjukdelarna i lednära områden, förefaller det som symtom vid en inflammation i bindväven. Man är ju här intresserad av hur blodprover ser ut när det gäller inflammationer. Jag tycker nog att du bör få detta undersökt av läkare med reumatisk inriktning för en basal undersökning. Det kan rör sig om en mjukdelsreumatisk åkomma och att det då finns olika möjligheter att försöka behandla detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 februari, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: